۵ پاسخ

عزیزم یه مدت روی هوابش کار کنید تا عادت کنه که هم ظهر هن شب بخوابه اگه دیدن نشد یه آزمایش بگیرید ازش کمبود یسری ویتامبن ها باعث ککمظ خوابی میشه

پسر من که ساعت یازده بیدار میشه و اکثرا ظهر نمیخوابه یا نهایت یک ساعت میخوابه‌.شب هم ساعت ده و یازده خوابه.باید روز خسته تر باشه که ظهر راحت بخوابه

سلام.من دخترم اصلا نميخوابه صبح ساعت ١١و نيم بيدار ميشه يا يه موقع هايي ١٠ شبا هم ساعت١٠يا ١١ خوابه از بس خسته ميشه

سلام بچه هانرژی دارن براش وقت بزاریدبازی هیاجانی کنیدباهاش اجازه بدیدانژیش تخلیه بشه خسته میشه می خوابه بعدظهرنخوابونیدچون چون شب نمی خوابه یامشکل صبح زودبیداری داریداهن بدنش چک کن بهش اب هویج بده سبزیجات بده به غذاهای بیرون عادت نده ببین به چی وابسته اون عروسک یاماشین بیارین دوتای بگین ماشین لالابدیم من پسرم باگرفتن دستم یابقل کردن عروسک می خوابه برای بچه اتون استخرتوپ دورست کنیدیاروتخت بپربپرکنه بااهنگ یاموزیک بزاریدباهاش برخصیدمهدویاگاهی خانه بازی ببریدتاانرژی خالی بشه

بعداز ناهار خودتون بالش بزارین دراز بکشین بعد وانمود کنین که خوابین محیطم اروم کنین کم کم میاد کنارتون میخوابه