۴ پاسخ

عزیزم من دوتا قاشق رازیانه میریزم تو کتری ابم میریزم روش وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم بعد دوسه دقیقه صافش میکنم با نبات میخورم ،مزشم اصلا بد نیست ـ قطره های شیرافزا خیلی تلخ تره ـ ولی این قابل خوردنه

سلام،ی قاشق چای خوری رازیانه رو بریز تو ی لیوان آبجوش،بذار ده دقیقه بمونه ودم بکشه، روشم نعلبکی بذار،من اینکارومیکنم وبعد ناهار وشام میخورم

روزی سه بار من میخوردم ـ بستگی به خودت داره ـ بعضی وقتام میزاشتم کنار دستم هروی تشنم میشد میخوردم ـ چون اوایل هیچی شیر نداشتم

من با اب میخورم.اونجوری طعمشو دوست نداشتم.حالم بهم خورد