۴ پاسخ

‍ ☢ #سونوی_آنومالی_در_بارداری

🤰سونوگرافی آنومالی نوعی غربالگری است که #غربالگری آنومالی جنینی نامیده میشود و به معنی جستجو درباره مشکلات عمده در آناتومی کودک است.
این سونوگرافی شکمی زمانی انجام میشود که حداقل مثانه تان پر شده باشد.

☢در سونوگرافی موارد زیر بررسی میشود :
⭕️سیستم های عضوی مهم
⭕️دور سر
⭕️طول ران
⭕️اطلاعات جفت
⭕️ضربان قلب
⭕️ناهنجاری ها
⭕️جایگاه جنین
⭕️جنسیت فرزند

⁉️زمان انجام این سونوگرافی آنومالی :
اواسط حاملگی ( بین هفته های 18 تا 22 بارداری) برای سونوگرافی انتخاب میشود چون در این مرحله میتوان بسیاری از اندام ها را در معاینه سونوگرافی دید. رحم هنوز شلوغ نشده و می توان راحت تر مشکلات را بررسی کرد.

نه عزیزم سونوی معمولی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بعضیا تا اخر بارداریشون هر هفته بخاطر چکاپ سونو میکنن.انجام بده بنظرم البته الان که دیگه غربالگریت گذشته.

سونو هیچ مشکلی واشعه نداره واسه جنین ومادر ولی سلامتی بچت مهمه قبلش حتما سونو بده

سلام کلا آزمایشات غربالگری اختیاریه عزیزم اگه جواب غربالگری اولت خوب بود‌که اصلا نگران نباش و اینکه من الان هشت ماه حاملم ولی فقط دو تا غربالگری انجام دادم تو ماه هشت فقط سونوی وزن جنین انجام دادم‌