۴ پاسخ

عزیزم قطره منتول بخر فکر کنم 10تومنه تو آب جوش بذار هم بهش بخور بده هم رو بخاری بذار ،
وقت خوابشم 5قطره رو بالشتش بریز چند قطره هم رو لباسش تنفسش راحت میشه ،
برای خود منم که الان سرما خوردم عالی بوده ،
بعدشم تو وان حمام آب داغ بریز چند و 30قطره منتول بعد دوش آب باز کن ببرش حمام بخار عالیه عالیییی برای بزرگترها هم عالیه اینو من از 3ماهگی پسرم اجرا کردم هروقت مریض شده بعد ببینید ملاج سرشو با روغن کنجد گرم شده ماساژ بدید عالیه برای آبریزش و این چیزا
اگه سرفه هم داره بگید تا راهنمایی کنم اینا بر اساس تجربه هاست که انجام دادم رو پسرم

شربت سیتریزین هر 12 ساعت 2 و نیم سی سی، قطره شش سدیم کلرید هر 4 ساعت 2 پاف در بینی

اسپره سدیم کلراید بزن تو بینیش

سلام قطره بینی براش بریز و تند تند بینشیو تمیز کن