۸ پاسخ

سلام عزیزم اشتباه نکن شیر خودتو بهش بده..
شیر تو تقویت کن گالاکتومید بخور و چیزای شیر افزا به جای اینکه بهش شیر خشک بدی

عزیزم‌تا میتونی قطره و قرص شیر افزا بخور انشاالله شیرت زیاد بشه.ن بهش نده تا میتونی شیر خودت مقوی کن و زیاد

اکثر بچه‌ها هردوساعت یه بار شیر میخورند و به اندازه‌ی که گرسنه باشه بهش بده ولی باید هربار 90تا120 میل بزنی

عزیزم اگه وزن گیری نی نی خوبه شیر خشک لازم نیست دکتر باید تعیین کنه برا شیر خشک نی نیت

من صحبت دکترم میگم بهتون،ایشون میگن اول ده دقیقه هر کدوم از سینه هاتونو بدین بخوره،بعد براش شیر خشک درست کنید هرچقدر میخواد بخوره تا سیر بشه،حالا ممکنه ۳۰ سی سی بخوره یا ۶۰ تا یا شایدم بیشتر.

بنظرمن زنگ بزن دکتر متخصصت ازش بپرس
چون هرشیرخشکی رو نمیشه داد ک بدون تجویز پزشک بعدش من پسرم نان یک خورد نوزادیش وزنش پایین‌میومد تا اینک دکتر عوضش کرد بعد چندتا شیرخشک نان اچ آ بهش ساخت و تا سه ماهگی میخورد ک رفلاکس داشت وزنش ایده آل شد عوض کرد ببلاک آی آر تا الانم رفلاکس اوکیتر شده و بالا کمتر میاره حتما با پزشکت مشورت کن بچه اذیت میشه سرخود کاری نکن لطفا

بعدازچهارماه فک نکنم بگیره

عزیزم اول اینکه اشتباه نکن شیر خودتو بده دوم اینکه مثه شیر خودته فرق نمیکنه روی قوطی شیر خشکت نوشته چند سیسی