۸ پاسخ

آره عزیزم طبیعی چون زیاد میخوره

طبیعیه ماشالله وعده های زیادی میخوره.. من دخترم در روز دو وعده میخوره و شکمش مدام کار میکنه نگران نباشید

پسر من دیروز ۶بار پی پی کرد مدام در حال تعویض مای بیبی بودم...
مامانا میتونه بخاطر ماست باشه بهش دیروز یه پیاله ماست پروبیوتیک دادم ماست شکمو کار میندازه شما میدونید؟؟

سلام نگران نباش دخترمنم هنینطوره ممکنه مازیادبهشون میدیم بدنشون موادلازم رومیگیره بقیه رودفع میکنه خداروشکرکه سالمند.

سلام
من۳وعده اصلی و دو میان وعده میدم بهش یک روز در میون هم پی پی میکنه.

سلام نگران نباش
پسر منم این جوریه بعضی وقتا دوبار بعضی وقتا هم سه چهار بار میره

دختر من سه رو یکبار دفع داره .زیاد ک رفع داشته باشن چاق نمیشن و وزن‌نمیکیرن

سلام دختر منم ۱۰ ماهشه هم شیر میخوره هم غذا ولی تو حجم کم ، یه موقع روزی ۵ یا ۶ بار پی پی می کنه اونم زیاد مثل آدم بزرگا .
دندونم در نیاورده