۷ پاسخ

اصلا مشکلی نیست والا من سر بچه اولم تو رابطمون اب منی رو همسرم داخل میریخت هیچ مشکلی هم پیش نیومد

واقعا بستگی به شرایط خودتون داره من توماه پنجم هستم اما دکترم رابطه رو برام ممنوع کرد به خاطر انقباضات رحمی که داشتم

عزیزم بهتره نریزی. من سر پسرم کسی بهم نگفت. گفتن نزدیکی مشکلی نداره. ماهم نمیدونستیم. وارد 6 ماه که شدم دهانه رحمم باز شد. باعث نرم شدن دهانه رحم میشه. البته من با امپول و قرص تا 36 هفته رسوندمش. ولی اینقد امپول زدم باسنم آب شد🤦🏼‍♀️نزدیکی و ارگاسم مشکلی نداره. ولی ریختن منی خطرناکه. برا ماه اخر که زایمان طبیعی هستی و میخوای زایمان کنی خوبه

من از دکترم پرسیدم گفت مشکلی نداره ریخته بشه داخل چون بچه ک داخل ی کیسه اس و اون اب منی هم ن دهانه رحمو شل میکنه ن ضرر دارهههه. اتفاقا دکترم برا طبیعی زایمان کردن گف نزدیکی داشته باشم.بازهم شرایط هرکس متفاوته از دکترتون بپرسید بهتره

عزیزم به نظرمن هیچ مشکلی نداره.خداوندانقدمراقب نی نیامون هست که اونوتویه پوشش امن گذاشته.دهانه ی رحم بستس وهیچ مشکلی پیش نمیاد.

نه اشکال نداره ولی سعی کنید تو رابطه اب منی ریخته نشه یا حتی از کاندوم استفاده کنید که مطمن تره

سلام بهتره ک داخل خالی نشه