۶ پاسخ

سلام عزبزم پسر من داشت بیشتر با زژیم غذایی خودم.. بعد شبر خوردنش نیم ساعت ایستاه نگهش داشتم . باد گلو حتما گرفته بشه البته اینا بعلاوه قرص نکسییوم

سلام بله من شیرخشک ببلاک AR میدم برای نوزادانی که رفلاکس دارن و شربت‌ رانتدین و یه مدت هم دیمترون۴

عزیزم پسر منم داره بهش پدی لاکت میدم و وقتی هم شیرش میدم حتما آروغشو میگیرم تا ۲۰ دقیقه بعد از شیر هم استاده نگهش میدارم موقع خوابوندن هم زیر سرشو بالا نگه میدارم.خیلی بهتر شده خداروشکر

شرایط رفلاکس و رژیمش رو رعایت کن از 4/5ماه غذا کمکی بده درست میشه

سلام عزیزم پسرمنم داشت دکترش شیرخشک ببلاک ای آر داده چندماه خورد خوب شد

من دخترمو بردم رفلاکس پنهان داشت شربت رانیتیدین داد الان خیلی خوبه