۴ پاسخ

شب پنجتا بادوم بزار تو اب خیس شه صبح پوستشو بگیر رنده کن با مواد فرنی بزار رو حرارت غلیظ شد از صافی ردش کن بده نی نی

البته پوست بتدومو باید بکنی با پوست نریزی یوقت توش

بادومو حسابی میکس کن له بشه از اول بریز تو فرنیش که روغن پس بده توش میشه حریره بادوم

سلام مادر عزیز . چرا کارتونو سخت میکنید همچی رو با هم ترکیب کنید بزارید رو گاز من یک قاشق چ خ ارد رو با نصف لیوان اب جوش با بادوم رنده شده رو میزارم روی شعده بعد که قوام گ سرد ش شیر خودمو میریزم توش تا بچم بخوره البته شیر خشک هم میتونید بریزید