۸ پاسخ

دکتر به من گفت نباید قبلش بهش استامینوفن بدی

لازم نیس قبلش بدی

دو برابر وزنش استا بدید

دوبرابر وزنش بهش قطره استامیتوفن بده ینی اگ ۱۰کیلو باشه بهش ۲۰قطره بده

سلام عزیزم،ب ازای هر یک کیلو 2قطره باید بدی،مثلا اگ 12کیلو وزن داشته باش باید 24 قطره باید

بهتر قبل از واکسن اب قند یا چیز شیرین بدی بخوره مقاومت در برابر درد رو بشتر میکنه

دوبرابر وزنش بهش بده

سلام عزیزم مبارکش باشه چند کیلوه النا خانوم دوبرابر وزنش بده