۱۰ پاسخ

خانوما فکرنکنید پوشک خیلی خوبه دربارش تحقیق کنید استفاده مدام ضررداره

سلام من اره دائم پوشکش میکنم

من یکسره پوشک میکنم

سلام دخترم من هم همینطور. فقط روزی نیم ساعت هوا میخوره و آزاده. نهایت هم هر چهار ساعت عوض میکنم. تقریباً روزی شش هفت بار. یکم که بزرگتر شد تصمیم دارم دیگه پوشکش نکنم به غیر شب. یادش میدم.

من پسرمو تا قبل از اینکه غلت بزنه باز میزاشتم زیرش پارچه والانم باز میزارم ولی خودم پهلوش میشینم تا همجارو جیشی نکنه بعد پوشکش میکنم

من شورت دکمه دار هم گرفتم، گاهی اوقات پارچه میذاشتم لای پاش با اون میبستم که هوا بخوره ولی الان بزرگتر شده اتاق رو متر میکنه نمیشه دیگه

منم فقط مابین پوشک عوض کردناش یه نیم ساعتی بازش میذارم و حواسم بهش هست.

سلام من بیشتر اوقات ازاد میزارم گناه داره طفلی همش بپوشونم

سلام من صبح تا ظهر میذارم باز باشه، پاهاش هوا بخوره. گناه دارن طفلی ها همش پوشک باشن.

سلام عزیزم من روزی ده تابیست دقیقه فقط ازاد میزارم