۵ پاسخ

عزیزم غذاهای پر کالری و مقوی زیاد بخور از جمله.. ابگوشت، گوشت تو شیشه، ماکارونی، برنج، بستنی، مغزیجات، قطره های ویتامین ا د و مولتی هم بهش بده، اگه بچت کوتاه مدت سینه میگیره اول سر سینتو بدوش بعد بده سینتو بخوره اینجوری سر سینه ک بیشتر ابه خالی میشه و باعث میشه بچه جربی ته سینه رو بیشتر بخوره و تپل بشه

اب گوشت. غذاهای مقوی.

بزاری بچه 20تا30دقیقه شیر بخوره چون پنج دقیقه اولش اب و پنج دقیقه بعد یکم چربتر میشه واز اون به بعد باعث چاق شدن بچه میشه

چیزای ک مقوی هستن انواع اش ها.اجیل ها مغزهااز همه مهتر حرص نخور

اولین عاملش داشتن شیر خوب و پرچربی مادره.
بعدشم تغذیه.
آب گوشت و مرغ.
کباب.
دلستر.
آب خوردن زیاد.