۴ پاسخ

عزیزم همه دکترا اینو میگن من سر بچه اولم خیلی اذیت شدم هی میبردم دکتر میگفت چیزی نیس بزرگام ازاین داروهای عطاری میدادن بدتر میشود کولیکز بگیر عالیه دل دردشو خوب میکنه گیاهیو خوبه من ی دکتر بردم وقتی گفتم داروگیاهی میدن کلی دعوام کرد اینو معرفی کرد گفت قدیما با الان خیلی فرق داره نباید بزاری هرچی ب بچت بدن

عزیزم واسه نی نی های کوچولو تر طبیعی و ایشاله به زودی وقتی یکم بزرگتر بشن دیگه راحت تر مدفوع میکنن.شما فقط ماساژ شکم بهش بده و پاهاش و تو دلش جمع کن و مثل دوچرخه پاهاش و حرکت بده

طبیعیه بهتر هر وقت ارومه پاهاشو به حالت دوچرخه نرمش بدی یعنی پاهاشو بیار تو شکم جمع کن بعد
صافشون کن

سلام من بردم فرستادم سونوبچم کلیه چپش ورم داشت.یه سونوببرش