۵ پاسخ

اره خوبه.آب جوش نبات وقطره کولیکزهم خوبن

عزیزم خودت انجیربخیسون هم انجیرشو بخور هم ابشو بخور بعد که شیر بدی شکم بچت کار میکنه

بله عزیز ترنجبین خوبه.با نبات یا قند بدید به پسرتون.
قطره ی کولیکِید هم شبا بدید بهش.

ترنجبین خوبه.میتونی خاک شیر هم بدی بهش البته با آب ولرم تا شکمش کارکنه .پهلوهاشو ماساژ بده باروغن زیتون .و اگه تونستی قبل مای بیبی بستن به جای پودرو پمادو اینا بهش روغن زیتون بزن .خیلی تاثیرداره

سلام.دخترکوچولوی من دلدرد شدید داشت من ترنجبین و شیرخشت بهش میدادم خوب بود.گاهی اوقات یه قطره عرق نعناع میریختم تو نبات داغ تو شیشه شیرش بهش میدادم.جفتش خوب بود.