۳ پاسخ

سلام درکت میکنم منم شرایتتو دارم ولی اصن ب طلاق فکرنکردم چون اینده بچم خراب میشه بهش بفهمون داره راهشو اشتباه انتخاب میکنه اینده این طفل معصوم خراب میکنه گریه نکن گلم ما زنا انقد باید قوی باشیم ک مشکل گندترازاینم شاید سرمون بیاد منم ی نفرسوم توزندگیمه فعلن ک هیچکار نکردم فق ب شوهرم گفتم پاشو اززندگیمون بیرون کن عاقبت پشیمون میشی حالا اگ ببینم یکم بهش زمان میدم اگ ببینم سروسری دارن هنوز اونجاست ک تصمیم جدی باید بگیرم بحق فاطمه زهرا هیچ خونه ای اواره نشه کسی روش نمیونم چرا همچین زنایی پیدامیشن

مگه نی نی نداری؟؟؟
کجا میخای بزاری بعدش که دنیا اومد...
میخای ولش کنی...
بخاطر بچه ات بمون...زندگیتو بساز...

بمیرم الهی خیلی خیلی سخته و غیر قابل تصور.فعلا بزار نینیت بیاد گناه داره با ابنکه میدونم تحملش خیلی وحشتناکه اما چاره ای نیست اون که اومد بعدش یه فکری بکن .