۶ پاسخ

سلام‌بهش فلوس بده از عطاری بخر معجزه میکنه

اگه شیر خودتونو میخوره چیزای ملین بخورید شکمش کار میکنه

سلام شیاف خوب نیست مدام استفاده بشه روده هاش عادت میکنن وتنبل میشن

سلام شکمشو ماساژبده پاهاشو حالت دوچرخه تکون بده عین ی ادم ک پدال میزنه ب شکم بزارش کمرشو ماساژبده. سعی کن عرق نعنا بخوری روزام خاکشیر بخور

اگه شیر خودتو میخوره تا یه هفته طبیعیه عزیزم، البته اگه بچه ت دلش درد نمیکنه، به غیر از این ببرش دکتر شیاف براش نزاری بهتره‌.

هم شیر خودمو میخوره هم کمکی شیر خشک میدم راستی مدفوعش ابکی وقتی از شیاف استفاده میکنم