۵ پاسخ

عزیزم راینیتیدین نده اخبار ایران چند بار اعلام کردند که این دارو رو نخورید

سلام.. دختر من از همون بدو تولد شیر بالا میاره. که دیگه حریف لباس عوض کردنش نمیشدم البته اخیرأ یکم بهتر شده. چندتا دکتر بردمش. گفتن تا یکسالگی ممکنه ادامه داشته باشه و طبیعیه. گفتم شاید اگه شیر بالا آوردنش ادامه پیدا کرد نگران نباشین.

شیرت مشکل داره بچه رفلاکس داره وقتی شیرش میدی بادگلوشو خوب بگیر غذای نفاخ نخور اگه هم میخوری اول تو اب بجوشون ثاف کن بعد بریز تو غذا روزی هم دوسه قاشق اسیاب شده رازبانه بخور شیرتم زیاد میکنه

اگه با شربت رانیتیدین بطور منظم بهش دادید میبینید خوب نشده با صلاحدید دکتر باید کپسول امپرازول بدید تا قویتر باشه

احتمالا ریفلاکس داره