۱۴ پاسخ

سلام عزیزم
یازده هفته خیلی زوده برای تشخیص جنسیت بچه
من برای عربالگری مرحله اول تو یازده هفته که رفتم دکتر گفت زود اومدی و فایده نداره
یه هفته دیگه رفتم یعنی هفته دوازدهم رفتم همه چی خوب بود و جنسیت بچه هم مشخص شد

هفته ۱۶ کامل مشخص میشه عزیزم.

بستگی به دکتر و دقت دستگاه داره
دکتر خودم توی ۱۱ هفتگی گفت و درست هم بود اما درصد خطا داره
اگر بگن پسره که قطعی درسته
اگه بگن دختره قطعی نیست

معمولا هفته ۱۶ دقیقا مشخص میشه..اما برای سلامت جنین که ۱۲تا۱۴هفته هم هست ممکنه مشخص بشه..

الان خیلی زوده عزیزدل😊بین هفته ۱۸ تا ۲۰ برید

من هفته سیزدهم که رفتم بازم مشخص نبود

هفته ۱۱ جنین خیلی کوچک هست.اگه هم جنسیت رو بگن ۱۰۰%نیست.احتماله.من خودم هفته ۱۱ رفتم گفتن مشخص نیست.برای چند نفر دیگه گفتن منتها تو سونو انومالی که دقیقا متوجه شدن که اشتباه و احتمال بوده .

من که 14 هفته رفتم واسه جنسیت تو برگه هم نوشت صد درصد میگن برو راحت

من هفته شانزدهم مشخص شد

من هفته ۱۲ رفتم سونو غربالگری نشون نداد

هفته ۱۶ دقیق مشخص میشه

هفته 11 به طور احتمالی جنسیت میگن ، هفته 17 تا 18 به طور دقیق جنسیت مشخص میشه

سلام نه عزیزم تو هنوز سونوگرافی غربارگری نرفتی حالا دوازده هفته برو شاید نشون داد وگرنه همون ۱۸ هفته برو

بستگی به طرز قرار گرفتن بچه داره.من هفته سیزدهم رفتم سونو گفت پسره