۱۶ پاسخ

سلام عزیزم،منم زدم وتب کرد ولی هر۴ساعت یکبارحتما بهش قطره استامینوفن بده و لباساش روکمترکن که تب نکنه!فقط مواظبش باش شب هم اگه لازم شدبیدارباش و دایم دمای بدنش روچک کن،!انشالله بخوبی ردمیشه

سلام دخترمن بااینکه 4ساعت یباراستامینوفن دادم بازم یکم تب کرد

سلام منم دماش ههی بالا پایین میشد لباس هاش رو کم کردم پاهاش رو با آب ولرم شستم خودمم خنکی میخوردم به بچه هم قاطی قطره آب جوشیده سرد شده میدادم که آب بدنش کم نشه

سلام اگه استامینوفن به موقع بدین تب نمیکنه،خودتونم خنکی بخورین

من ده دقیقه تب داشت دستمال گداشتم خوب شد

توعلم پزشکی میگن اگه تب نکنه یعنی واکسن اثرمثبت خودشانداشته

کیسه آب گرم گذاشتم جای واکسنش استامینوفن هم۴ساعت یکباردوبرابروزنش۱۰تاقطره میدم نمیزاره تب کنه دیگه قبل واکسنش هم بدی خوبه پیشگیری میشه

قطره آستامینوفن بهش بده تا 24 کمپرس سرد و گرم هم بذار دیگه تب نمیکنه

اره بچه من دو ساعت بعد تب کرد تا فرداش تب داشت

منم لباس تنشوکم کردم که تبش نره بالادستوصورتوپاهاشم شستم

عزیزم هر 4 ساعت استامینوفن بده کمپرس گرم بذار فقط دمای بدنش رو مرتب چک کن اگه خدایی نکرده تب کرد با آب ولرم و نمک پاشویه کن و یخ دستمال نمدار بذار رو شکمش

سلام هرچهار

ساعت دوبرابر وزنش بهش استامینوفن بده مثلا اگر 5 کیلو 10 قطره بده

سلام منم دیروزواکسن دوماهگی پسرموزدم زیادتب نکرده رو۳۷

سلام اره یکم تب کرده.روزاول چهارساعت به چهارساعت روزبعدش شیش ب شیش

اره عزیزم تب میکنن باید هر چهار ساعت بهش استامینوفن بدی و پاشویش کنی و رو پیشونیش پارچه خیس کنی بزاری

هر چند ساعت قطره بدم