۷ پاسخ

پسرمنم اینطوری بود دوتادندوناپایینش یه هفتس دراومده تازه نوکشون زده بیرون لثه روشکافته.مدفوعشم سبز وابکی همراه باخلط شده بودگوشاشم دردمیکرد یهوازخواب باگریه بیدارمیشد الان که دندوناش دراومداروم شده

بیقراری و اب دهن هردو نشونه دندون هستن.حالا شاید بیقراریش از چیز دیگه هم باشه ببین دلدرد نیس؟سرما نخورده؟

سلام گلم دقیقا پسر منم امروز از صبح اینطوره بیقراره شیرنمیخوره دائم دستش تو دهنشه و اب دهنش بیرون میریزه نمیدونم چیکار کنم نمیشه فهمید کجاش درد میکنه که کمکشون کنیم فقط غصه بچمو خوردم یکم نیش کش کشیدم به لثه هاش بیفایده بود

عزیزم داره لثه سفت میکنه

سلام، طبیعی لثش داره سفت میشه بچه من یه ماه اینجوری

اگه مطمئنین ک لثه هاشه از داروخانه ژل بگیرید بزنید ب لثه هاش البته بگید که ضرر نداره بدون تجویز.شاید اروم بشه

سلام شاید بچتون رفلاکس داره