۱۳ پاسخ

تو بارداری سطح هورمون بالاست ریزش نداریم ولی بعد زایمان سطح هورمون میاد پایین ریزش شروع میشه

موقع بارداری اصن ریزش مونداشتم ولی بعدزایمانم افتضاح شده کل موهام داره میریزه😔

منم موهام خیلی شدید میریخت ، قرص زینک پلاس خریدم روزی یه دونه میخورم خیلی کم شده ریزش موهام

سلام تا زمانی که شیر میدیم موهامون میریزه

عزیزانم ربطی به شامپو نداره...مولتی ویتامین و اهن بخورید ریزش مو برطرف میشه

من که کلا کچل شدم

سلام من بچم ۴ ماهشه ریزش مو خیلی پیداکردم.تو بارداری اینجور نبودم.باید به فکرش باشیم دنبال شامپو مناسب

سلام عزیزم آره موهای منم خیلی میریزه درحدی ک کم حجم شده حتی قرص ریزش موهم خریدم خوردم فایده نداشته بعضی ها میگن این ریزش مو تا یک سالگی نوزاد هست

من که شدید می ریزه نمیدونم تا کی ادامه داره

اره مال منم خیییلی میریزه 😢

کسی میدونه دلیله این ریزش مو چیه من ما مانم میگه قدیمیا میگن بچه که مامانشو شناخت موهاش میگه تا شش ماه میریزه شایدم بیشتر

من موهام مثل بارون میریزه میگن تا یکسالگی ادامه داره

بله من شروع شده و تا یکسال فکر میکنم ریزش داشته باشیم😤