۴ پاسخ

تو شیردهی تاثیری نداره،اما بهتره خودتو به قرص عادت ندی،البته خودتو سرگرم کن،باشگاه برو یا حتی خرید،فقط همش تو خونه نمون،حتی پیاده روی با بچه ات خیلی خوبه،اگر خودتو سرگرم کردی و بازم تاثیری نداشت دارو رو بخور که البته نصف هست و بهتره پزشک برات تجویز کنه،اما حال دلت رو با سرگرم کردن خودت خوب کن،منم بعد زایمان بخاطر زایمان زودرس و اینکه نیکا ان ای سی یو بستری شد افسردگی بدی گرفتم،تا چند وقت پیش هم هراز چند گاهی سراغم میومد،اما چند وقتی میشه با نیکا میریم پیاده روی،یه روز در میون هم خونه رو گردگیری و جارو و طی میزنم و خودمو سرگرم میکنم،با هر چیزی ناراحت میشدم،الان دیگه اهمیت نمیدم دنیا دوروزه ارزش نداره خودمو از بین ببرم،تا من مامان شادی نباشم نیکا هم دختر خوشحالی نمیشه

سلام عزیزم بهتر بود ب دکتر میگفتید ک شیرده هستید
اما باز پیشنهاد من اینه ک خودتون رو با کارهای دیگه سرگرم کنید مثلا ی گلدون گل بکارید. کتاب بخونید. کارهای هنری کنید باشگاه برید.
یکی از عوارض سرترالین کاهش میل جنسیه. بعد از زایمان این میل ب اندازه ای کاهش پیدا میکنه. خستگی و بچه داری هم یکم کاهش میده این قرصم بخواد کم کنه دیگه هیچی نمیمونه. سردی ب بدن قالب میشه
اسمهای دیگه اش هم اسنترا و زولوفت هست

سلام عزیزم آره من خورده ام توشیردادن تاثیرنداره فقط خواب آوره سه روزبایدنصف بخوری بقیه اش نصف صبح نصف عصر ولی خیلی خوب بود واقعاتاثیرداشت برامن انشاالله برلشماهم خوب باشه😍😘

من آسنترا میخوردم یه هفته ای حالم خوب شد ولی تا۳ماه فک کنم میخوردم.چون دوره داره.تو شیرم اثرنداشت.خارجیش خوبه فقط.فک کنم اینم همونیکه شما میگین