۱۴ پاسخ

سلام بچه تون چند ماهشه چه جوری پوره درس کردین

نه عزیزم باید به بچه غذای تازه داد وگرنه معده بچه اذیت میشه من که اضافه پوره شو خودم می خورم :-)

غذایی که در یخچال نگهداری بشه سودا زاست یعنی طبعش سرد میشه هیچ وقت به بچه ندهید حتی خودتون هم سعی کنید غذا به اندازه درست کنید که تموم شه و نمونه هم برای سلامتی خودتون و هم. شیرتون

بهتره دوباره واسش درست کنین عزیزم.

عزیزم به نظر من پوره ،سوپ و یا هر غذای دیگه ای که ب بچه میدیم،تازه باشه بهتره،سعی کنین کمتر درست کنین که نمونه.

ن عزیزم همیشه سعی کن کم براش درس کنی که نخواد یخچال بزاری دوباره گرم کنی

نه اصلا ندی هاااا سیب زمینی پخته بیشتر یک ساعت بمونه سم تولید میکنه

اره میشه فقط ی روز نگه دار بعدم ب روش بن ماری گرم کن

نه عزیزم برای بچها فقط و فقط غذای همون روز رو بده خانمم

نه عزیزم پوره سیب درختی اگر باشه که تیره میشه و قابل خوردن نیست اگر سیب زمینی ههم باشه که بهتره ندی و خودت استفاده ش کنی

تا 24 ساعت فک نکنم مشکلی باشه
تو ظرف در دار تو یخچال
گرم هم نمیخواد بکنین یه رب ساعت تو فضای اتاق بزارین تا زیاد یخ نباشه

فکر کنم خیلی زود به بچه پوره دادین، میشه لطفا بگین چطور درست کردین ؟ پوره سیب درختی یا سیب زمینی با شیر منظورتون؟

پوره برا چهار ماه سنگین نیست؟

خوب اگه غذای مونده ندین بهتربچه ازالان معده ش خراب میشه