۶ پاسخ

سلام عزیزم منم مثل شما سرگیجه و سر درد داشتم. اگه ازمایش دادی و مشکلی نبوده آب بیشتری بخور. دکتر به من گفت اب بیشتری بخور که خونرسانی به بدن مخصوصا به سر بیشتر بشه. امیدوارم واسه شما هم جواب بده

احتمال زیاد کم خونی مگه آزمایش ادرارو قند ندادی؟تو اون مشخص میشه.اول هفت ماهگیه.من فردا قند ۴مرحله از دارم

سلام گلم عزیزم حتما یه ازمایش بده شاید کم خونی

حتما به دکترت بگو چون کم خونی درجه داره . ممکنه با قرص حل بشه ممکنه نیاز باشه بری پیش دکتر خون

منم همینجوری بودم ازمایش دادم کم خون شدم

اره عزیزم.کم خونی شاید داری چیزایی که واسه کم خونی خوبه استفاده کن چایی کم بخور