۱ پاسخ

سلام . منم تازه از این مرحله اومدم بیرون. دخترم دو سالش تموم شد . ی روز عصر تصمیم گرفتم دیگه پوشک نشه . اما شورت آموزشی تهیه کردم. روز اول هر یک ربع میرفتیم دستشویی . ساعتهای جیششو یادداشت کردم. فهمیدم هر یک ساعت جیش داره. روز دوم . فاصله زمانی رو بیشتر کردم هر نیم ساعت . و طی روز درباره جیش و دستشویی رفتن صحبت می کردم. اها دمپایی خوشگل هم خریدم و ی کاغذ چسبوندم ب دیوار دستشویی که اگر جیش کنه فرشته ها براش ستاره میارن . و اگر پی پی کنه ماه میارن.
خداروشکر طی ۱۵ روز اوکی شد.
اما گاهی دیر میگفت یعنی در حال جیش کردن یهو میگفت جیش دارم .ب دلیل شورت روی زمین نمیریخت . و من هم اصلاااااا برخورد بدی نداشتم.
اما برای شب وقتی خوابش میبرد پوشک می کردم. وقتی هم بیدار میشد زود میرفتیم دستشویی و سرپا پوشک و باز می کردم که متوجه نشه . خداروشکر شب اداری هم نداره.
الان که بیدار میشه میگه مامان جیش دارم . کلا دیگه ازش نمی پرسم خودش میگه. و اینکه توی این ۱۵ روز مهمونی نرفتم.