۵ پاسخ

سلام مث همیشه پریود شدی!؟

عزیزم همیشه قط شدن پری نشانه ی بارداری نیست خیلی وقتا شخص سر موقع تا چندماه پریود میشه ولی بلرداره من خودم بعداز پریودیم دو هفته بعدش آزمایش دادم باردار بودم رو دخترم ۶ هفتم بود.دوباره آزمایش بتا بده یا سنو شکمی بده گاهی بچه نه تو آزمایش نه بی بی نیست تو سنو شکمی یا واژینال هست

سلام منم مث شما بودم بی بی چکام مثبت در میاومد ولی بعد دکترم میگف بخاطر قرصاییه ک میخورم شما قرص نمیخوری

بنظر من برو دکتر یه ازمایش برات بنویسه تا مطمئن شی بارداری یا نه
و اگه باردار بودی سریع برای لکه بینی هات اقدام کن

دکتر من هییییچ اعتقادی به بیبی نداره و میگه جواب قطعی فقط آزمایشه

سلام عزیزم منم مثل شمااین ماه تمام علایم بارداری داشتم واینکه روزموعدم لکه بینی بدون دردپری داشتم ودوروزبودش ودیدم که ن متاسفانه پری هستش ولی دیگه نمیتونم به علایم بارداری حس خوبی داشته باشم چون این علایم بارداری بودولی پری بدون دردبود