۵ پاسخ

اره خوبه برا نفخش بهتر اینه ک پدی لاکت یا بی بی کر بهش بدی

گرایپ میکسچر برا دل دردو نفخه عزیزم برا رفلاکس باید ببری دکتر تاببینه چه نوع رفلاکسیه پنهانه یا نه شدیده یانه و... متناسب با نوع رفلاکسش دارو میده ....دختر منم رفلاکس داره دکتر براش رانیتیدین داده به علاوه یه قطره خوراکی پروکید برا تقویت دستگاه گوارشیش

گریپ میکسچر برای دل درد هست عزیزم مگه دکتر نبردی؟؟؟ اگه رفلاکس تایید کنه دارو میده بهتره که

بچها کولیک چیه ؟رفلاکس چیه ؟؟؟
رفلاکس مگه همون شکم درد نیست ؟

خانمی رفلاکس داروی مخصوص داره گریپ میکسچر برای دل درد بچه هستس