۶ پاسخ

اگ دوتا ب ی اندازه ورم داشته باشن اشکال نداره سعی کن ماکارانی برنج کمتر مصرف کنی و اصلا غذاعای شور نخوری

از الن این همه ورم زوده برو پیش دکتر برات آزمایش مینویسه

برای هرکسی ی زمانی از بارداری اتفاق میفته،موقع درازکشیدن زیر پاهات بالش بذار ک بالاتر از بدنت باشه، نمک غذا رو کم کن، اگر صورت و دست ورم کنه زیاد باید آزمایش دفع پروتئین بدی

سلام عزیزم منم 29هفته هستم امروز دستها و پاهام ورم کرده الان دستام بهتر شده ولی پاهام هنوز ورم داره و شبا خیلی درد میگیره
نمیدونم چکار کنم بهتر بشه

مسمومیت بارداری باید بررسی بشه‌.ممکنه غلظت خون داشته باشی و باید اسپرین مصرف کنی.خدایی نکرده باعث مرده زایی میشه خودم تجربشو داشتم متاسفانه

تو چکاپ ماهانت دکتر خودش متوجه میشه وگرنه خودت بهش بگو