۸ پاسخ

شاید شیرت کم باشه که این جوریه پسر اولم همینطور بود تا وقتی سینه تو دهنش بود آروم بود وقتی می کشیدم از دهنش گریه میکرد دختری هم اولا همینطوری بود شیر خشک کمکی گرفتم بهتره و گریه نمیکنه راحت میخوابه

دختر منم همینطور بود قطره کولیف گرفتم داوم اب رو اتیش بود بعد هم پستونک عالیه
ولی ازین ایرانی ها نگیر پستونک اونت بگیر مخصوص نوزاد تا ۴ ماهگی هست راحت میتونه مک بزنه اذیتش نمیکنه
قطره کولیکز هم خوبه هر کدوم رو گرفتی
خودتم عرق رازیانه بخور نفخ شیرتو میبره اگه بچت پسره چهار زیره بخور

دختر منم تا حدود دوماهگی اینجوری بود مدام سینه دهنش بود😕😕😭

پستونک بهش بده.از هردومدل ارتودنسی و معمولی بخر،ببین کدومو میخاد،معمولا بچها با مکیدن به ارامش میرسن

پستونک خورش کن چون اینجوری جفتتون اذیت میشین

کولیک داره. براش داروهای کولیک استفاده کنید خیلی بهتر میشه و یه کم راحت میشید

شیرت کمه گلم سیر نمیشه اون خدا را شکر این تجربه ها را داشتیم

براش پستونک سر فندقی بگیر منم اون مشکلو داشتم