۵ پاسخ

تمیزکن من قطره سدیم کلرایدمی ریزم یاشیرخودم بعدبافین گیرتمیزمیکنم.قبل خواب وقیل شیرخوردن تمیزکنین

سلام تمیزش کن بایه گیره کوچیک اسپری بینی بگیربراش بزن استامینوفن موزی خوبه براش بگیربهش بده دوبرابروزنش کمپرس گرم بزارروپاش

سلام این قطره واقعا عالیه

سلام ممکنه به خاطر واکسن انفلوانزا باشه همون قطره استامینوفن براش خوبه و قطره بینی براشستشوی بینی بریز

عزیزم قطره سدیم کلراید بگیر مال بینی هست هر ۶ ساعت تو هر بینی یک یا ۲ قطره بریز بعد با پوار تمیز کن بینیشو زود خوب میشه
بخور هم بزار توی خونه باشه خشک نباشه هوای خونه