غذای کمکی باید از چند ماهگی شروع کرد؟

۱۲ پاسخ

والا من خانواده پدریم همه خارجن هیچکدوم از ۴ ماهگی ندیدم غذا بدن . اوناهم از ۶ ماهگی دادن . بعدم طبق وزن و رشد بچه میگن که نیازه یا نه. اونایی هم که سرخود میرید میوه میدین به بچهاتون کارتون خیلی اشتباه فک نکنید دارید لطف میکنید به بچتون نخیر این ظلم چون که هنوز معدش تکامل پیدا نکرده و اون آنزیمای هضم میوه از ۸ ماهگی تو بدنش تشکیل میشه . هی مث این زنا قدیم نرید میوه بریزید تو حلق بچتون😐😐😐😐😐

من واکسن چهارماهگیش رو که زد براش با فرنی و حریره بادوم شروع کردم به مقدار کم . الان دخترم فرنی و حریره بادوم و سوپ و پوره بعضی از میوه هارو میخوره . به نظرمن چهارماهش که تموم شد از فرنی به مقدار کم میشه شروع کرد .

تو کارت واکسن نوشته از ۶ ماهگی ولی دختر من از چهارماهگی شروع کردم چون رفلاکس داشت دکترش گفت از ۴ماهگی.....توی خارج کشور هم از ۴ماهگی شروع میکنن

دختر من رشدش خوب نبود دکترگفت ازپایان چهارماه شروع کن

توی کارت واکسن بچه ها زده ک از شش ماهگی

عزیزم بستگی به بچه داره . چون الان پسر من خیلی دوس داره غذا بخوره ولی دکترش گفت چون هضم معده اش کنده باید تا 6ماهگی صبر کنیم . به نظر من اول بچه باید سالم باشه وه بتونا غذتا رو بخوره و هضم کنه .پس عجله نکنین و طبق دستور پزشک عمل کنین . چاقی خوب نیست .بهتره سلامتی بچه رو اولویت قرار بدیم.

از6ماهگی مگراینکه بچه خدای نکرده خیلی ضعیف باشه یا مشکل قلبی چیزی داشته باشه بترسن زود دکترش برنامه غذایی میده بچه سالم از 6ماه شروع میشه

بهتره که ۶ ماه تمام بشه تا غذا رو شروع کنید...کاری ب کار بقیه و حرفایی ک دیگران میزنن ک از ۴ ماهگی کم کم بده تا بچه عادت کنه و اینا اصلا اهمیت ندین...بچه تا ۶ ماهش تمام نشد معدش تکامل پیدا نمیکنه...اگه بفکر بچتون هستین و وزن خوب داره میگیره بزارین ۶ ماه تموم شه

بهتره پاین شش ماهگی باشه اما منم از اول شش ماهگی میخوام شروع کنم لعاب برنج خیلی ابکی درست کنم

سلام از ۶ ماهگی به بعد

از ۱۸۰ روزگی میتونین شروع کنید.

عزیزم از ۶ ماهگی