۹ پاسخ

اصلا با اب نمک پاشویه نکن،باعرق کاسنی سریع میاد پایین،خودتونم همش بخورین شیرش بدین پسرتون بخوره

سلام عزیزم استامینوفن سر۴ساعت بهش بده پاشویه کن دستمال خیس بذار سر شکمش روی پیشونیش و مرتب تبشو چک کن خوب میشه

پوشک نکن بازش بزار بعد دسمال نم کن تو ران اطراف کشاله هاش بزن

حتما پاشویه اش کن اما روی پهلوهاش نزار پارچه که سرمانخوره.من مامانم از بالا تا پایین پاشویه میکرد پسرم و میگفت اینجوری حرارت از بدنش میره

یه تاب بپوشون پوشکشم حتما بازکن یه دستمال تمیزو نم دارکن با آب ولرم بزار لای پاهاش همه جای بدنشم با یه دستمال نم داردیگه بکش ایشالله خوب میشه

عزیزم شیاف استامینوفن بده بهش

لباسشو کم کن خونه رو خنک کن.قطره هم بده.ورقه پیاز برش بزن بذار کف پاش جوراب نازک بپوشون روش تبش میاد پایین

عزیزم‌نگران‌‌نباش لباسش و کم کن.‌ سیب زمینی‌براز رو پیشونبش میاد پایین

سلام عزیزم .حتما اگه از ۳۷ رفت بالا تب کوچولوت بهش قرص دیازپام ۲ رو در ۵ سی سی آب حل کن بده بخوره خدایی نکرده تشنج نکنه .منم دیروز واکسن ۶ ماهگی پسرم رو زدم تبش از ۳۷ ونیم میاد بالا حتما بهش قرص رو میدم مخصوصا شب .