۹ پاسخ

عزیز دل دکتر یچی میدونه که تجویز میکنه خدایی نکرده دشمنت نیس که برای ضرر بچه ات بدع بخر مصرف کن گلی

نه عزیزم بخور دارو مشکل نداره منم داشتم خوردم درست شدم زود زود آب نبات بخوری درست میشی

احتمالا عفونت داری
اگه دکتر داده حتما مصرف کن
عفونت بدتر ضرر میرسونه به جنین

دکتر ب منم انتی بیوتیک دارم چند روز استفاده نکردم بعد که تحقیق کردم متوجه شدم عفونت بارداری ضرر داره و ترجیح دادم استفاده کنم

نه عزیزم چ احتیاجی ب آنتی بیوتیک هست مگه عفونت داشتی، منم همینطور بودم، از همون هفته پنجم ک فهمیدم تا الان، منتها اون موقع ب حد شما بود الان کمتر ولی عادیه خوب

بله طبیعی هستش ،نزدیک شب که میشه مایعات روکمترش کن،به مرور کمتر میشه ولی تا اخربارداری باهامونه

شما اگر قراره خود درمانی داشته باشی پس واسه چی دکتر میری میدونی اگر عفونت باشه هزار برابر ضررش بیشتر از همون انتی بیوتیکه ؟؟شبا اب خوردنتو کم کن و اینکه تکرر ادرار واسه بارداریه دیگه هرچی نینی بزرگ شه تکرر بیشتره

اگر میتونی شبا شکمتو و اطراف نافتو با روغن زیتون چرب کن من از وقتی ک چرب کردم دیگه تا صب دستشویی نمیرم

سلام شبت خوش. مصرف مایعاتت رو در شب کم کن. وقرصات رومصرف کن.