۷ پاسخ

سلام بچه من فقط سینه خیز میره.

دخترم میشینه، چهاردست و پا میره، دست میزنه، مامان بابا و دد و بده میگه...فعلأ همینا یادم میاد.
عزیزم ولی بچه ها هرکدوم یه مدلی ان

نه عزیزم دختر من نمیشینه فقط سینه خیز میره و چهار دست و پا وایمیسته اما هنوز بلد نیست دستهاشو جا به جا کنه

سلام.آره دختر من ۴ روز دیگه ۷ماهش کامل میشه،میاد رو چهاردستوپا بعد میره به حالت نشسته بعد میره چهاردستوپا.انقدراین کارو میکنه تا چیزی که میخوادو برداره.بااین روش هرجابخواد میره.

پسر من هیجکار نمیکنه. خخخخ. فقط با عروسکاش بازی میکنه. سینه خیز هم نمیره.

دخترمن میشینه و یه کم راه میره اما نه زیاد و سینه خیز زیادنمیره

سلام پسرمن میشینه سینه خیزمیره مه مه میگه دست میزنه چهاردست وپانمیره