۹ پاسخ

سلام من از نستا استفاده کردم خیلی بدرنخوره اصلا استفاده نکن که کیفیت نداره ولی بی بی کینگ رو نميدونم
کوکومی هم مارک خوب و مناسبی هست واسه مصرف

جفتشون افتضاح اند

بی بی کینگ که افتضاحه چسبای بغلش که اصلا کش نداره خیلی هم خشکه جذب خوبی هم نداره نستا هم شنیدم اصلا خوب نیس قیمت اینا با بقیه خیلی تفاوتی نداره تو این حدود قیمت ببم بگیر خیلی بهتر از ایناس

من شوهرم یه باررفته بودنستا بی بی خریده بود سایز دو تعداد زیادیکی رو استفاده کردم تمام پای بچم دودونه ریز و قرمز شد همشو ریختم دور الانم همیشه یااز بارلی یامولفیکس استفاده میکنم عالیه😍

سلام عزیزم.چرا خارجی استفاده کنید که هزینش زیاد بشه؟؟
من مای بی بی استفاده میکنم.خوب بوده. حساسیت هم نداده.
این پوشک‌هایی که نوشتید قیمتاش چنده؟

بوی مدفوع ربطی به پوشک نداره و مربوط به غذایی که خوردید میشه

من نستا بی بی استفاده میکنم ..خوبه بدک نیس .تنهاپوشکی که رو دختر من ساخته .‌همینه ....

سلام کینگ خوبه من نوزادی استفاده کردم

من از پوشک پمپرز استفاده کردم تاحالا و راضیم.دوستام از مولفیکس و مای بیبی هم خیلی راضین