۲ پاسخ

عزیزم دختر منم رفلاکس داره و از ۲۷ روزگی امپرازول مصرف میکرد. الان یک هفته است که زیر نظر پزشک امپرازولش رو کاملا قطع کردم. به نظرم داروی دکتر رو مصرف کنه تا بهتر بشه و بعد کم کم امپرازول رو قطع کنید.

من برای خودم درمان سنتی استفاده میکنم ولی برای دختر 1.5 ماهه خودم خیر. دختر منم رفلاکس داره دکتر بهش شربت رانیتیدین داده با قطره پدی لاکت و شربت زینو کولیک . تا جایی که من میدونم ترنجبین سردیه برای زردی شنیدم خوبه ولی نمیدونم چه تاثیری روی رفلاکس میزاره .