۸ پاسخ

نعنا و فرآورده هاش(عرق-شربت-قرص و...)شیر رو کم میکنه.جعفری هم کم میکنه

ن از اون نیست منم هرشب وروز میخوردم نه از نعنا نیست فقط شهوت کم میکنه مثل من

سلام دکتر روا زاده گفتن عرق نعنا شیر رو کم می‌کنه.عرق چهل گیاه یا عرق زیره بخور برا نفخت.وبرا زیاد شدن شیرتم عرق اسپرهم وعرق رازیانه بخور.

والله من هرجا خوندم نوشته بود عرق نعنا زیادیش شیر رو کم میکنه ـ خود من هم چند وقت پیش روزی سه بار میخوردم شیرم بدجور کم شد . حالا که نمیخورم شیرم بهتر شده
برای نفخ خودتون و بچه رازیانه و زیره سبز دم کن روزی دوسه باری یه استکان با نبات بخور ـ هم شیرت زیاد میشه همم ضد نفخه

بی تاثیر نیس... خود نعنا باعث کم شدن شیر میشه...اگرم تو طول روز خودتو تقویت نکنی شیرت کم میشه، فندق بادوم اب هویج اش و دمپخت بخور

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🌹عرق نعنا باعث افزایش شیرمیشه نه کاهش 🌹شیر ،،،عرق رازیانه واسه افزایش شیر ،،عرق 🌹🌹کاسنی خیلی خوبه ،،،،🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

عزیزم من یه جا خوندم عرق نعنا هم شیر کم می کنه هم بدمزه می کنه

سلام نه ربطی به عرق نعنانداره عزیزم