۱۳ پاسخ

تو که تا الان ضبر کردی ۲هفته هم صبر کن مطمعن بشوـدیگه

اره گلم از۱۲هفته مال من مشخص بود،تو انومالی هم دقیق همونو گفتن

سلام عزیزم اره برو انشالا مبارکه

آره گلم معلوم میشه

مشخص میشه تو هفته شانزده ولی اگه بتونی یکم صبر کن تا ۱۸ هفتگی انشاالله.منم ۱۶ هفته ام دل تو دلم نیست که برم ۱۸ هفته

اره هفته ۱۶مشخص میشه

ببخشید غربارگری

سلام اره نشون میده چون من دوازده هفته برای سنوی غربالی رفتم نشون داد

سلام اره معلومه من ۱۶ هفته رفتم گفت دختره

سلام عزیزم نه ۱۸ هفته برو که دقیق بهتون بگه

هفته دیگه برو مشخص میشه

مشخص که میشه ولی اکه میخوای شک و شبهه ای توش نباشه صبر کن تا 18

تازه میگن از هفته 20 ب بعد قطعیه جنسیت