۵ پاسخ

سلام، پسر من اسهال بود چهار روز، تا دو روز غذا بهش ندادم، خیلی سوخته بود، هر چی میدادم بلافاصله بیرون میداد، پدی لاکت و ors حتما بهش بده، الانم در روز اگه بیرون رویش زیاد باشه پدی لاکت میدم جم میکنه

عزیزم بهش چای سبز بده مرتب .. هر بار سه چهار تا قاشق غذا خوری روزی سه تا چهار بار ... و موز و سیب درختیبده بهش تا خوب نشده فقط بهش کته و ماست و نعنا بده .. چای سبز انتی اکسیدان خیلی قوی داره برای سیستم دفاعی بدن خیلی مفیده

بهش اب برنج عربی بده ولی بدون نمک.ماست وپونه هم خوبه براش روزی سه چهارباربش بده عالیه

سلام عزیزم دختر منم همینطوری شده بود دوره درمان داره صبر کن بگذره
برا اسهالش میتونی آویشن و نعنا بجوشونی بدی برا شیرینیشم یه کوچولو نبات خیلی کم
برا آوردن بالاشم سعی کن خیلی کم کنی حجم شیر رو مثلا هر دوساعت 30سی سی شیر بدش نزار سیر شه و معدش پر شه ک. بیاره بالا غذا هم نخورد و ندادی اشکال نداره بزار فعلا معدش استراحت کنه
دختر من با همین کارا خوب شد
دکترم. برده بودمش مثل نی نی شما ولی خوب نشد

سلام عزیزم. این مریضی دوره ایی هستش بین ۵ تا ۱۰ روز طول میکشه تو این زمان بهتره ک بهش غذا ندی و حتی شیر رو هم کم کم بهش بده ک اگه خاست بیاره بالا ب معدش فشار نیاد. پدی لاکت و کیدی لاکت براش خوبه و اگه ors میخوره حتما بهش بده که اب بدنش کم نشه .یکم صبوری کنی خوب میشه دختر منم همینطوری شده بود