۵ پاسخ

سلام عزیزم پسرتون خیلی وقت پیش سرماخورده وهنوز سرماخوردگی از بدنش بیرون نرفته وقتی پی پی اش سبز وچسبنده است یعنی پهلوهاش بدجوری سرماخورده باید هرشب خوب پهلوهاشو چرب کنی ومدل قنداق فقط دستاش بیرون باشه بچه رو قنداق کنی تاپهلوهاش خوب بشه همین طور واسه رفع این سرماخوردگی از عطاری بارهنگ بگیر واسه سرماخوردگی پهلوهارو باز میکنه بجوشون و روزی ۳تاقاشق غداخوری بهش بده خیلی خوبه اگه دیدی اثری نداشت حتماببر دکتر ولی پسرتون احتمالا پهلوهاش سرماخورده انشاالله که بهتر بشه

پسلام همیشه از سرما خوردگی نیست بیشتر اوقات بچه سیر نمیشه من بچمو بردم دکتر گفت گوشنشه ولی الان ماشالله بهتر شده

سلام اگه واکسن زده باشی ازاونه بچه منم اون طوری بود خود به خودی درس شد

عزیزم ببر دکتر آزمایش عفونت بده یا شایدم بخاطر دندوناشه

سلام عزیزم دکتر هم بردین اگه بردین چی گفت