۴ پاسخ

سونوی ان تی ملاک هست عزیزم سونوهای آخر دقیق نیست و اینکه حواست یه حرکات کوچولوت لکه بینی یا انقباضاتت باشه انشاءالله به سلامتی زایمان میکنی

سلام عزیزم کاری به سونو نداشته باشید اخرین تاریخ پریودیتون مطرحه که همون تاریخ هم میشه ۹ ماه مثلا من ۲۴ شهریور تا ۲۴ خرداد میشم ۹ ماه تکمیل، بعد از این تاریخ باید مدام با بهداشت و دکترتون در تماس باشین

من‌سر بچه اولم زیاد معاینم کردن اما برا بچه دومم مامای خصوصی داشتم فقط خورش معاینه کرد و زیاداذیت نشدم بنظرم صبر کنید درداتون شروع شه

سلام عزیزم نری بیمارستان بزار درد بگیرت وااااای نمیدونی چقد سخته ...ده دقه یبار دستکش میکنن دست معاینه میکنه جوری فشار میدن داخل خون میاد