۱۳ پاسخ

سلام عزیزم اینکه میگن لبنیات کلا حذف بشه کاملا اشتباه هستش چون بدن نیاز داره به پروتئین لبنیات..
من قبل بارداریم ماست و خیلی کم کردم شیرو دوغ هم خیلی کم میخوردم سعی میکردم غذاهایی که بیشتر حاوی سدیم و پتاسیم بود بخورم ...موز عالیه، دانه فلفل سیاه، عرق کاسنی همسرتون بخوره ،فلفل سیاه تو همه غذاهاتون استفاده کنید

#جنسیت_پسرزایی

#تحریک_زن، قبل از عمل زناشویی و رسیدن او به ارگاسم و شتشوی واژن یک ربع قبل نزدیکی با جوش شیرین رقیق شده محیط مهبل را قلیایی کرده وشانس پسرزایی را تا ۸۰ در صد بالا میبرد

پسردارشدن بادمنوش
قاصدک ازدم نوشهاییه که به قلیایی شدن بدن کمک واحتمال پسرزایی رابیشتروهمینطور ازچای رزماری غافل نشوندکه ضدالتهاب وسرشارازانواع ویتامین جهت پسرزایی ست

سلام وقت بخیر ببخشید در رژیم پسرزایی میشه از فلفل دلمه سبز استفاده کرد؟

چندتا صفحه س اما اینجا یه صفحه میشه فرستاد.هرکی خواست بهم پی ام بده تو اینستا براش بفرستم .missfatemeh_1370,لباس ابی پوشیدیم

خوردن غذاهای گرم توسط زن.خوردن عرق کاسنی توسط مرد.فلفل سیاه نکوبیده روزی چارتا دونه(, فک کنم ناشتا) افزایش سدیم پتاسیم خون نسبت به کلسیم منیزیم.خوردن غذاهای نمکی.نخوردن لبنیات.خوردن اجیل از سه ماه قبل توسط مرد.خنک نگه داشتن بدن مرد با نپوشیدن لباس زیر تنگ.جوس شیرین ریسکه میگن باعث کشته شدن نطفه میشه.و دقیقا روز تخمک گذاری رابطه داشتن.اینا همه به کنار مهمترین عامل توکل به خدا و توسل به ائمه.

🎀 نظریات «ابن سینا» در مورد #تعیین_جنسیت جنین
زیادشدن فاصله جماع و چیرگی شهوت بر طرفین،پسرزایی رابیشترمی کنداین افزایش نبایدزیاد باشد؛زیراباعث کم شدن اثرمنی وکاهش باروری خواهد شد

امام صادق(ع)
بر تو باد کاسنی ؛ چرا که آب (منی) را افزون می‌سازد و فرزند را نکو می‌کند . گرم و مُلیّن است و پسرزایی را بیشتر می‌کند .

نوشیدن یک فنجان قهوه پیش از رابطه جنسی احتمال تولد نوزاد پسر را افزایش میدهد کافئین موجود در این موادغذایی موجب فعالتر شدن اسپرم کروموزوم Y میشود
پسرزایی

💬رژیم غذایی پسر زایی

📛 بانوان عزیز جهت پسرزایی از خوردن موادزیر پرهیز کنند❌

☘ترشی
☘میگو
☘تخم مرغ
☘لبنیات
☘بیسکوییت
☘کرفس
☘کاکائو
☘شلغم
☘لوبیای سبز

عزیزم رژیم غذایی بیشتر باید همسرت داشته باشه چون جنسیت نوزاد اسپرم مرد تعیین می کنه نه زن .. این باور غلطه... بهتر ببینی مرد باید چکار کنه

زردآلو میوه فوق العاده برای پسرزایی
زردآلو سرشار از پتاسیم، کم کلسیم و کم منیزیم است؛ بنابراین، زردآلو باید در رژیم پسرزایی زنان گنجانده شود
#تعیین_جنسیت
#پسرزایی

عزیزم 3ماه قبل بارداری کلا لبنیات حذف.گوجه خیار سالاد دوغ. ماست کلا هر چی ک طبع سرد داره حذف. تا میتونی چیزای گرم بخور. روزی 3_4دونه فلفل سیاه ناکوب هم خودت هم همسری بخورین