۴ پاسخ

پسر منم سه سالشه و وزنش دوازده و نیمه ولی قدش 97 هستش.خیلی کم غذاس و هرغذایی رو نمیخوره.دکتر براش شیر خشک پدیاشور نوشت تا هم اشتهاش رو باز کنه و هم وزنش بهتر بشه یه مقدار گرونه ولی من ازش راضیم اشتهای پسرم بهتر شده.سعی کنین هله هوله بین وعده های غذایی بهش ندین چون واقعا معده رو پر میکنه.

دخترمنم ۳سالو۲ماهشه وزنش۱۲کیلوقدشم۹۲.خیلی بازیگوشه و اصلا ب غذااهمیت نمیده.دکترش گف حداقل نرماله.
چاره ای نیست بدغذایی توی اکثربچه هاهست.

سلام عزیزم اولین کاری ک میکنی هله وله رو ازش دور کن
دوم اینکه حتما ببرش دکتر چون ممکنه مشکلی داشته باشه و ما ندونیم
شربت زینک و این چیزام بهش نده اصلا از سویق ها و چیزای گیاهی استفاده کن فدات موفق باشی

سلام حتما به پزشک مراجعه کنید
فوق تخصص کودکان را پزشک تغذیه کودکان