۴ پاسخ

روزا نذار بخوابه تا خوابش تنظیم شه.تنظیم روتین خواب خیلی سخت و اذیت کنندست ولی بعدش هم خودت هم پسرت راحت میشین.من برای پسرم برنامه ی خواب تنظیم کردم سخت بود ولی الان سر ساعت خوابش میگیره.

زمانی که بیداره زیادبازی کنین باهاش تاخسته شه سعی کنین کمتربخوابونین درروز

بعدازظهرنخوابونش قبل خوابم کامل سیرش کن و باهاش بازی کن کلی تا خسته شه وقتی خوابش نظم پیدا کرد میتونی بعدظهربخوابونیش

باید روزا تو خونه سر و صدا کنین ، چراغارو روشن بذارین ، تلویزیون روشن باشه ، شبا هم ساکت باشه خونه که بچه بتونه شب و روز رو تفکیک کنه و خوابش تنظیم بشه .