۷ پاسخ

عزیزم همه اینا رو دکتری که ختنه میکنه بهتون میگه چکار کنید برای پسر من یه پمادی داده بود که روی بدنش میردم بانداژ هم راحت جدا میشد و اینکه روزی ده دقیقه توی آب ولرو و بتادین میزاشتم و روی بدنش و این محلول و میریختم بعد دو سه روز خیلی راحت حلقه افتاد خیلی راحت و بدون اذیت شدن بچه

موقع عوض کردن هم باسرم فقط بشورش چندروزی نبرش حمام بذاربهتربشه بعد ی پمادی هم هست ک دکترخودش میده استفاده کنی

اولش تورم میشه اماببرش دکترش ببینه من چندباراول روبردم خوددکترباندشو عوض کرد بعدبهم یادداد خودم خونه عوض میکردم نگران نباش خود جیش بچه باعث میشه زود خوب بشه اما بیشتر مواظبش باش مبارکش باشه😊😀

سلام عزیزم,من پسر اولیمو ختنه کردم,ان شالله دومی میخوایم ببریم,, ,قرمزی داره تا خوب شدنش هست,,,,فقط باید مواضب باشین,,زخمش درست خب بشه,,باندشم بچه تو اب ولم گذاشتم,خیس شده ,,کم کم تا جای که راحت بوده,قیچی کردم ,

سلام جان اصلا نگران نباش فقط تو آب ولرم بزارش چیزی نمیشه جان البته بستگی ب بچه هم داره

اگر هنوز ختنش نکردی. حلقه ای نکن چون مال بعزیا کبود میکنه و خون میاد بهتره سنتی ختنه کنی

پسر من حلقه بود باند نداره پوستشو که میبرن یه حلقه میزارن که پوست دوباره برنگرده سر جاش بعد چند روز حلقش خودش میفته وقتی جوش بخوره پمادم باید بزنی که دکتر خودش میده