۱۰ پاسخ

سلام به نظرم ببرش دکتر دختر من فقط یکم سرفه میکرد بردم دکتر گفت عفونته دیر بردم بستریش کردن بچه کوچیک و نمیشه با دارو سر خود خوب کرد اگه کوچیک ترین مریضی بمونه تو بدنش خطر داره البته شاید چیزیش نباشه ولی به نظرم دکتر تشخیص بده بهتره

برای عفونت و سرماخوردگی عنبر نسا از عطاری بگیرین دود کنین تو خونه یعنی واقعا برای عفونت تو بدن عالیه

اگه مطمئنی عفونت داره که بایدببری دکترچرک خشک کن براش بنویسه ولی اگه فقط سرفه است شربت ایورایابه دونه عالیه

سلام عزیزم
برای عفونت هفت تخمه بپز بزار خنک بشه قبل از خواب بهش بده بخوره
برای سرفه به دونه دم کن بهش بده
تو خونه اسفند دود کن پیاز خام هم نصف کن بزار

ببرش دکتر اگه براش ازیترو نوشت نخر به جاش زیترو مکس خارجی بخر عالللیه

بهترین راه اینه ک ببریش دکتر ولی عنبر نسا دود بنداز خیلی خوبه

عفونت شوخی بردار نیست اونم بچه کوچیک حتما حتما ببرید دکتر.کوچکترین عفونتی اگه الآن براتون دردسر ساز نشه درآینده مشکلات زیادی به بار میاره.جدی بگیرید

اگه خیلی عفونت داره ببردکتربهتر ولی من دخترم سرماخورده بود عنبرنسادودکردم تو خونه جوشنده با پونه یکم دم کن یا یکم عسل یانبات بده بخوره بهتر میشه

سلام گلم دکتر ببری بهتره نبردی ام شربت ایورا بده و دیگر هیچ چون عاااالیه

شربت اموکسی کلاو خوبه