۹ پاسخ

دختر منم همینطوره همش شیر میخوره ضعف اعصاب گرفتم از غذا نخوردنش😭😭😭😭😭😭😭 ...میگن مال دندوناشونه چون سخته درمیان

سلام من خوراک لوبیا سبز درس میکنم همه مواددداخلشم انگشتیه ودرشت میگیرم میخوره خیلی دوس داره

با سلام دلایل مختلفی برای بی اشتهایی نی نی هاهستش یکیشون دندون درآوردن یا کم خونی یا بعضی بچه ها وقتی غذاشونوشکلک دارمنظورم تزیین کنیدبه شکل حیوون موردعلاقش میل به خوردنشون میدن ازنظرمن تادوسالگی ایرادی نداره بشرطی کم خون نباشن که منم همین مشکلوباپسرم دارم فقط شیرخودموباتخم مرغ

اخی مشکل منم همینه از صبح تا حالا دخترم فقط یکم ماست خورده ودوتا لقمه نون وپنیر😢

بچها اکثر صبحا بی اشتهان چطور بشه به خاطر اینکه توشب شیر میخورن صبح دلشون چیزی نمیخواد .غذاهای متنوع درست کن کوکویی.اشی.ابگوشتی ولی نکوبیده ببین چطور دوست داره

اگه دندون در میاره از همونه بچه ها وقتی دندون در میارن بی اشتها میشن حسین هم همینطوره باید بزاریش به حال خودش اصرار برای غذا دادن بدترش میکنه

تو نت سرچ کردم بچه ها از یکسال تا دو سال اینجوری میشن بعدشم دارن شیر میخورن به غذا فکر نمیکنن

بذار جلوش بذار خودش بازی بده تا بخوره... در هین بازی دادن شماهم کم کم غذا رو بذار دهنش... براش کارتون مورد علاقشو بذار نگاه کنه هین اون بده بهش... من پسرم شیرینیجات زیاد دوست نداره موقع کارتون نگاه کردن که هواسش پرته میدم میخوره... اوایل که غذا میخوای بذاری جلوش از چیزای مثل سیبزمینی سرخ شده شروع کن که برداشتنش براش راحت باشه... بعد چند وقت که یاد گرفت غذاهای دیگرم بذاری خودش کم کم میخوره

بچه تو یکسال و نیم..نود درصدشون اینجوری میشن.....والا موندیم