۲ پاسخ

سلام سعی کنید از اونهایی کمک بگیرید که فرزندتون بهش علاقه داره البته اگه ما مادرا باهاشون دعوا نکنیم روشون عصبانی نشیم به مرور زمان حرف گوش کن می شن زیاد هم دنبال این نباشیم که بچه ی حرف گوش کن بار بیاریم چون این باعث میشه فردا تو جامعه هم به حرف همه گوش کنن و این زیان بار بشه براشون؛برای شب ادراری هم دوسه بار با محبت بیدارش کنید ببرید دستشویی کاری که خودم با پسرم میکنم و جواب داده الحمدالله

شما دعوا یا تنبیه نمیکنی؟باهاش ۱هفته بازی کن.قایم موشک هفت سنگ فوتبال حتی تو اتاق خلوت اگه حیاط نداری.بعد نتایجش رو ببین خبر بده بهم لطفا.وقتی با بچه بازی میکنی مطیع میشه