۸ پاسخ

روغن زیتون در اطراف مقعدش بزن جواب میده میتونی از گوش پاکن استفاده کنی. قدیمیا ازصابون هم استفاده میکردن .

دختر من اینجور میشه خاک شیر میخیسونم با آب ولرم بهش میدم دور نافش رو هم با روغن چرب میکنم و ماساژ به طرف عقربه های ساعت همش که پاشو آروم به حالت دوچرخه زدن میگیرم به سمت شکم بعد صاف میکنم اینجور راحت دستشویی میکنه

عناب جوش بدین بهش بدین

فقط شربت لاکتولوز عالیه عالی من پسرم پوستش کنده شد همه راها رو رفتم فقط این شربت ب دادم رسید

سلام.در سوپش میتونی آلو هم بپزی و له کنی. از روغن کالاندولا یا زیتون کمی به سر مقعدش بزن. آب جوشیده خنک شده زیاد بده بخوره.کیوی که دوستان اشاره کردن خودت بخوری برای بچه میتونه حساسیت زا باشه.اگر یبوست خیلی شدید هست و بچه موقع دفع اذیت میشه و گریه و .. داره دارو هم هست که با تجویز پزشک براش استفاده کنی

سلام عزیزم خاکشیر با آب ولرم بزار بمونه دوسه تا قاشق بده هم تابستانه خنکه...هم برای یبوست عالیه...شکم دور ناف ومقعدشم با روغن زیتون چرب کن..تو سوپشم بریز..آلو و برگه زردآلو هم توی سوپش خوبه...آب جوشیده ولرم ناشتا بده...خودتم ملین بخور مثل کیوی والو..البته اگه از شیر خودت میخوره

عزیزم کره بده خیلی خوبه

سلام بهش سوپ بده