۳ پاسخ

‍ ‍ ‍ #سوپ_قلم_برای_کودکان
#هشت_ماهگی

سوپ قلم برای #استخوان_بندی کودک نوپا 1 تا 2 سال بسیار مفید است و کودک از آن استقبال خواهد کرد .این سوپ برای همه سنین مفید است ،همچنین به عنوان پیش غذا نیز می توانید استفاده کنید.

👩‍🍳مواد لازم برای سوپ قلم

➰قلم یا عصاره ی قلم 1 لیتر
➰عدس و ماش خشک و آسیاب شده 2 ق غذاخوری
➰1 عدد پیاز متوسط خرد شده
➰1 عدد هویج ریز خرد شده
➰1 عدد سیب زمینی ریز خرد شده
➰نصف پیمانه برنج
➰1 ق غذا خوری پاستای ریز یا برنجی
➰نمک و زردچوبه به مقدار کم
➰نخود سبز 2 ق غذا خوری

👩‍🍳طرز تهیه سوپ قلم:

یک عدد قلم گاو را بپزید و عصاره اش را تهیه کنید یا خود قلم را با آب بگذارید تا جوش بخورد سپس پیاز را بریزید هویج سپس سیب زمینی را پودر آسیاب شده ی عدس و ماش را هم اضافه کنید و در آخرنخود سبزو برنج و پاستا و نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا زمانی که لعابی شد آنوقت سوپ را با کمی آب لیموی تازه به کودک بدهید می توانید این سوپ را نیز فریز کنید و هفته ای 2 بار به کودک در وعده ی ناهار به او بدهید .

سوپ قلم واسه بچت زود چون قوه زیاد بچت میسوزه

فعلا بهش غذای ادویه دارندی بهتره به جاش بهش فرنی لعاب برنج پور میوه حریره بادام اینا بده